Сите Настани


AGNOSTIC FRONT

јуни 28 @ 8:00 pm // Младински Културен Центар 600 MKD

View more

Better Lost Than Stupid, Nicole Mоudaber и Dennis Cruz @ Хотел Средно Водно

јуни 30 @ 8:00 pm // хотел Средно Водно 700 MKD

View more

EXIT Summer of Love 2017

јули 6 // Petrovaradin Fortress 3580 MKD

View more

Свечено отворање на Охридско Лето 2017: ФОРПЛЕЈ Џез квартет

јули 12 @ 9:00 pm // Антички Театар 1000 MKD

View more

Д – Фестивал 2017

јули 14 // Дојран 600 MKD

View more

Балетска претстава ЛА ЛA ЛА

јули 14 @ 8:30 pm // Долни Сарај 300 MKD

View more

ДУЊА СИМИЌ (ОПЕРА) И ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА ЖАБА

јули 15 @ 7:30 pm // Црква Св. Софија 500 MKD

View more

БАЛЕТ “ТРИПТИХ НУШИЌ”

јули 16 @ 8:30 pm // Национална установа центар за култура ”Григор Прличев” – Охрид 300 MKD

View more

Бергман пијано дуо

јули 17 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

Франческо Дорацио, виолина

јули 18 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 300 MKD

View more

Театарска претстава „Име“

јули 18 @ 10:30 pm // Црква Св. Софија 300 MKD

View more

ЗЏМ Биг бенд , Македонија

јули 19 @ 8:30 pm // Долни Сарај 300 MKD

View more

Театарската претстава „Ана Комнена“

јули 20 @ 9:00 pm // Црква Св. Софија 300 MKD

View more

ДОМИНИК Џ. МАРШАЛ БЕНД & MOMБ ДАНСКА & ПАМПЕРЗ ОФ Д ФОЛ

јули 21 @ 9:00 pm // Долни Сарај 500 MKD

View more

ХЕЛИ СИЕКИНЕН & T.A.O БЕНД

јули 22 @ 9:00 pm // Долни Сарај 500 MKD

View more

ПРОЕКТ “ХАЈДАВЕЈ” И ЛЕРИ ДАНН & ПРИЈАТЕЛИТЕ

јули 23 @ 9:00 pm // Долни Сарај 500 MKD

View more

СИГНУМ КВАРТЕТ

јули 24 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

AЛЕКСАНДЕР СИНЧУК, ПИЈАНО

јули 25 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 500 MKD

View more

ДримОN Фестивал

јули 26 // Ц.К. “Браќа Миладиновци”, Летна сцена Струга 300 MKD

View more

One Love Tour – Охрид

јули 26 @ 9:00 am // Park Beach 400 MKD

View more

Tурксој камерен оркестар, Tурција

јули 26 @ 8:30 pm // Национална установа центар за култура ”Григор Прличев” – Охрид 300 MKD

View more

Театарска претстава „Отело“

јули 26 @ 9:00 pm // Црква Св. Софија 300 MKD

View more

One Love Tour – Струмица

јули 27 @ 8:00 pm // Aquarius Базен 300 MKD

View more

Камерен оркестар на Музичката Младина на Македонија

јули 27 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 300 MKD

View more

AРМОНИА АТЕНЕА, БАРОКЕН ОРКЕСТАР

јули 28 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 700 MKD

View more

Green Beach Festival 2017

јули 28 @ 9:00 pm // Park Beach 650 MKD

View more

КВАТОР ДИОТИМА КВАРТЕТ

јули 29 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 500 MKD

View more

ТЕАТАРСКАТА ПРЕТСТАВА „КРАЛОТ ЛИР“

јули 30 @ 9:00 pm // Национална установа центар за култура ”Григор Прличев” – Охрид 300 MKD

View more

Eмануел Сејсон, харфа

јули 31 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 500 MKD

View more

ПОЛСКА ВЕЧЕР

август 1 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

Tрио Аура, Mакедонија и Дувачки квинтет на Црна Гора

август 3 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

ВИВАЛДИАНО

август 4 @ 9:00 pm // Антички Театар 800 MKD

View more

„Сон на летната ноќ“ од Вилијам Шекспир

август 5 @ 9:00 pm // Црква Св. Софија 300 MKD

View more

Рубен Далибалтајан, пијано

август 6 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 300 MKD

View more

“Mеџик Нешнл”

август 7 @ 9:00 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

Oптина Пустинa, машки манастирски хор

август 8 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 500 MKD

View more

Загребски пиано квинтет, Хрватска

август 9 @ 9:30 pm // Црква Св. Софија 300 MKD

View more

Бенџамин Пијано Трио

август 10 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

Версајско Барокно Трио & Кабаре „Зборувај тивко“

август 11 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

Вечер на македонски виолинисти

август 12 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

Лилја Зилберштајн, пијано

август 13 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 500 MKD

View more

Театарска претстава ,,Јами Дистрикт-најстарата нација на светот,,

август 13 @ 9:00 pm // Антички Театар 400 MKD

View more

Aлександер Рамм, виолончело & Ана Одинцова, пијано

август 14 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

Рок Симфониja

август 16 @ 9:00 pm // Долни Сарај 300 MKD

View more

Игнасио Родес, гитара,

август 17 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 400 MKD

View more

Дуо Алиада

август 18 @ 8:30 pm // Црква Св. Софија 300 MKD

View more

Концерт Блерим Груби и Марија Вршкова

август 19 @ 8:30 pm // 300 MKD

View more

Искандар Виџаја, виолина & Ноорман Виџаја, пијано,

август 19 @ 10:00 pm // Црква Св. Софија 500 MKD

View more

Свечено затворање Охридско Лето 2017

август 20 @ 9:00 pm // Црква Св. Софија 500 MKD

View more

One Love Tour – Скопје

септември 30 @ 8:00 pm // Хала 5 (Скопски Саем) 400 MKD

View more