EXIT 2024

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија

09:00

11 - 14 Jul

EXIT 2024

Event details

Date (start) 11-07-2024
Date (end) 14-07-2024
City Нови Сад, Србија
Time (start) 09:00

Event map

EXIT 2024

EXIT е еден од многунаградуваните музички фестивали кој секоја година се одржува во Нови Сад во Србија, на Петроварадинска тврдина која е историски споменик на градот сместен над реката Дунав.
Со повеќе од 1000 музички уметници кои настапуваат на преку 40 сцени и фестивалски зони, EXIT е еден од жанровски гледано најразновидните водечки фестивали во регионот.
Во својата дваесетгодишна историја EXIT на многу посетители им стана дом кој секоја година продолжуваат да го посетуваат, го сакаат и негуваат.
И оваа година, EXIT продолжува со ист ритам, од 11 до 14 јули на прекрасната Петроварадинска тврдина!

Tickets

 • EXIT 2024 - Regular Ticket

  Buy tickets

  11-07-2024 Price: 3999ден.

 • EXIT 2024 - VIP GOLD

  Buy tickets

  11-07-2024 Price: 19600ден.

 • EXIT 2024 - Camp

  Buy tickets

  11-07-2024 Price: 2199ден.

 • Day 1 regular ticket

  Buy tickets

  11-07-2024 Price: 2200ден.

 • Day 1 VIP gold

  Buy tickets

  11-07-2024 Price: 9300ден.

 • Day 2 regular ticket

  Buy tickets

  12-07-2024 Price: 2200ден.

 • Day 2 VIP gold

  Buy tickets

  12-07-2024 Price: 9300ден.

 • Day 3 regular ticket

  Buy tickets

  13-07-2024 Price: 2200ден.

 • Day 3 VIP gold

  Buy tickets

  13-07-2024 Price: 9300ден.

 • Day 4 regular ticket

  Buy tickets

  14-07-2024 Price: 2200ден.

 • Day 4 VIP gold

  Buy tickets

  14-07-2024 Price: 9300ден.