За Нас

MkTickets е онлајн компанија за продажба на билети во Македонија и како таква работи со голем професионализам. Нашиот систем за продажба на билети нуди професионална администрација и дистрибуција на билети на територијата на Македонија.

MkTickets користи свој тикетинг софтвер кој е базиран на нашето долгогодишно искуство од работа на музички, спортски и  други настани од областа на културата. Софтверот ги вклучува сите аспекти во процесот на администрација и дистрибуција на билети како:

  • Директна продажба ( Интернет, Инфо канцеларија, Продажно место)
  • Дистрибуција ( Соработка помегу претпријатија)
  • Организација на настани
  • Места или локација на настани
  • Контрола на врата ( проверка на билети со баркод читачи)

Системот за продажба на билети е базиран единствено на веб апликација и на интернетот како алатка за комуникација. Системот е респореден низ цела територија на Македонија и функционира низ централизиран систем на интернет,инфо центри и продажни места  низ кои клиентите можат да направат резервации и да купат билети за сите настани 24/7. Централизираниот систем ја комбинира комплетната понуда на сите промотери, арени и спортски компании.

Ние ги спојуваме милионите фанови секоја година со најдобрите концерти, со најбараните спортски настани и оние фамилијарни настани кои се случуваат еднаш во животот.