Д ФЕСТИВАЛ 2024

ДОЈРАН, Дојран

10:00

28 - 30 Jun

Д ФЕСТИВАЛ 2024

Event details

Date (start) 28-06-2024
Date (end) 30-06-2024
Location ДОЈРАН
City Дојран
Time (start) 10:00

Event map

Д ФЕСТИВАЛ 2024

Д Фестивал е единствениот open-air фестивал кај нас ја продолжува својата традиција најавувајќи го и годинашното, четиринаесето по ред издание, кое ќе се одржува од 28 – 30 јуни 2024. Во среда, на 14-ти февруари точно на пладне стартува специјалната акција на Д ФЕСТИВАЛ со првите т.н. „РАН КОРМОРАН“ билети за фестивалот кои ќе се продаваат во ограничен број од 300 билети.

Tickets

 • 3 ДНЕВЕН ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ

  Buy tickets

  28-06-2024 Price: 1800ден.

 • 3 ДНЕВЕН ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ+КАМПУВАЊЕ

  Buy tickets

  28-06-2024 Price: 1900ден.

 • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

  Buy tickets

  28-06-2024 Price: 1300ден.

 • Автобуски превоз + фестивалски билет

  Buy tickets

  28-06-2024 Price: 3100ден.

 • Автобуски превоз + фестивалски билет + камп

  Buy tickets

  28-06-2024 Price: 3200ден.

 • Д-ФЕСТ ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ 28.06-ПЕТОК

  Buy tickets

  28-06-2024 Price: 800ден.

 • Д-ФЕСТ ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ 29.06-САБОТА

  Buy tickets

  29-06-2024 Price: 800ден.

 • Д-ФЕСТ ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ 30.06-НЕДЕЛА

  Buy tickets

  30-06-2024 Price: 800ден.

 • 3 ДНЕВЕН ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ - 4+1

  Buy tickets

  28-06-2024 Price: 7200ден.

 • 3 ДНЕВЕН ФЕСТИВАЛСКИ + КАМПУВАЊЕ 4+1

  Buy tickets

  28-06-2024 Price: 7600ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20