Д ФЕСТИВАЛ 2019

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Арена Борис Трајковски, Скопје, 06-06-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија, 04-07-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Арена Борис Трајковски, Скопје, 06-06-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија, 04-07-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Арена Борис Трајковски, Скопје, 06-06-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија, 04-07-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Арена Борис Трајковски, Скопје, 06-06-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија, 04-07-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Арена Борис Трајковски, Скопје, 06-06-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија, 04-07-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Сите настани

DAFT PUNK TRIBUTE

DAFT PUNK TRIBUTE

24-04-2019

РИГОЛЕТО

РИГОЛЕТО

18-05-2019

БОЕМИ

БОЕМИ

22-05-2019

SEA STAR 2019

SEA STAR 2019

24-05-2019 - 25-05-2019

ТРАВИЈАТА

ТРАВИЈАТА

28-05-2019

UNUM FESTIVAL 2019

UNUM FESTIVAL 2019

31-05-2019 - 03-06-2019

АИДА

АИДА

31-05-2019

André Rieu

André Rieu

06-06-2019

MANOWAR

MANOWAR

16-06-2019

CANNIBAL CORPSE

CANNIBAL CORPSE

18-06-2019

EXIT FESTIVAL 2019

EXIT FESTIVAL 2019

04-07-2019 - 07-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

12-07-2019 - 14-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

12-07-2019 - 14-07-2019

Lovefest 2019

Lovefest 2019

01-08-2019 - 03-08-2019

SEA DANCE FESTIVAL

SEA DANCE FESTIVAL

30-08-2019 - 01-09-2019

Концерт

Marduk / Valkyrja во Скопје! 23.04.2019 МКЦ!

Marduk / Valkyrja во Скопје! 23.04.2019 МКЦ!

Младински Културен Центар, Скопје, 23-04-2019

DAFT PUNK TRIBUTE

DAFT PUNK TRIBUTE

Станица 26, Скопје, 24-04-2019

BASSEKOU KOUYATÉ & NGONI BA (MALI)

BASSEKOU KOUYATÉ & NGONI BA (MALI)

Младински Културен Центар, Скопје, 04-06-2019

André Rieu

André Rieu

VIP Арена Борис Трајковски, Скопје, 06-06-2019

Söndörgő (Hungary) / Dzambo Agusevi Orchestra (Macedonia)

Söndörgő (Hungary) / Dzambo Agusevi Orchestra (Macedonia)

Младински Културен Центар, Скопје, 06-06-2019

Фестивали

SEA STAR 2019

SEA STAR 2019

Stella Maris, Umag, Croatia, 24-05-2019 - 25-05-2019

UNUM FESTIVAL 2019

UNUM FESTIVAL 2019

UNUM FESTIVAL 2019, Shëngjin, 31-05-2019 - 03-06-2019

OFFEST 2019 – Комплет билети

OFFEST 2019 – Комплет билети

Македонска опера и балет, Скопје, Младински Културен Центар, Скопје, Клуб Епицентар, Скопје, 03-06-2019 - 08-06-2019

EXIT FESTIVAL 2019

EXIT FESTIVAL 2019

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија, 04-07-2019 - 07-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

ДОЈРАН, Дојран, 12-07-2019 - 14-07-2019

Театар

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Театар за деца и младинци, Скопје, 01-04-2019 - 30-04-2019

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Театар Комедија, Скопје, 01-04-2019 - 31-05-2019

ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Драмски Театар Скопје, Скопје, 17-04-2019 - 31-05-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Класична Музика

ШЕХЕРЕЗАДА – НИКОЛАЈ РИМСКИ КОРСАКОВ

ШЕХЕРЕЗАДА – НИКОЛАЈ РИМСКИ КОРСАКОВ

Македонска опера и балет, Скопје, 24-04-2019

ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

Македонска Филхармонија, Скопје, 25-04-2019

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА 47 МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ – АИДА Џ.ВЕРДИ

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА 47 МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ – АИДА Џ.ВЕРДИ

Македонска опера и балет, Скопје, 09-05-2019

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО

Македонска опера и балет, Скопје, 12-05-2019

ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР

ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР

Македонска опера и балет, Скопје, 15-05-2019

Спорт

No posts for category Спорт

Нема претстојни спортски настани

Останато

ИЛУЗИУМ – МУЗЕЈ НА ИЛУЗИИ

ИЛУЗИУМ – МУЗЕЈ НА ИЛУЗИИ

Музеј на илузии, Скопје , 01-04-2019 - 30-04-2019

WSET – Награда за вина – Ниво 1

WSET – Награда за вина – Ниво 1

М6 Едукативен Центар, Skopje, 09-05-2019

WSET – НАГРАДА ЗА ВИНА И ЈАКИ АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ – НИВО 2

WSET – НАГРАДА ЗА ВИНА И ЈАКИ АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ – НИВО 2

М6 Едукативен Центар, Skopje, 10-05-2019 - 12-05-2019