Д ФЕСТИВАЛ 2019

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia, 04-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Arena Boris Trajkovski, Skopje, 06-06-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia, 04-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Arena Boris Trajkovski, Skopje, 06-06-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia, 04-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Arena Boris Trajkovski, Skopje, 06-06-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia, 04-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Arena Boris Trajkovski, Skopje, 06-06-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

EXIT FESTIVAL 2019

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia, 04-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

DOJRAN, Дојран, 12-07-2019

André Rieu

VIP Arena Boris Trajkovski, Skopje, 06-06-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

All Events

Marduk / Valkyrja

Marduk / Valkyrja

23-04-2019

DAFT PUNK TRIBUTE

DAFT PUNK TRIBUTE

24-04-2019

РИГОЛЕТО

РИГОЛЕТО

18-05-2019

БОЕМИ

БОЕМИ

22-05-2019

SEA STAR 2019

SEA STAR 2019

24-05-2019 - 25-05-2019

ТРАВИЈАТА

ТРАВИЈАТА

28-05-2019

UNUM FESTIVAL 2019

UNUM FESTIVAL 2019

31-05-2019 - 03-06-2019

АИДА

АИДА

31-05-2019

OFFEST 2019 – FESTIVAL SET

OFFEST 2019 – FESTIVAL SET

03-06-2019 - 08-06-2019

André Rieu

André Rieu

06-06-2019

MANOWAR

MANOWAR

16-06-2019

CANNIBAL CORPSE

CANNIBAL CORPSE

18-06-2019

EXIT FESTIVAL 2019

EXIT FESTIVAL 2019

04-07-2019 - 07-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

Д ФЕСТИВАЛ 2019

12-07-2019 - 14-07-2019

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

12-07-2019 - 14-07-2019

Lovefest 2019

Lovefest 2019

01-08-2019 - 03-08-2019

SEA DANCE FESTIVAL

SEA DANCE FESTIVAL

30-08-2019 - 01-09-2019

Concerts

Marduk / Valkyrja

Marduk / Valkyrja

Youth Cultural Centre, Skopje, 23-04-2019

DAFT PUNK TRIBUTE

DAFT PUNK TRIBUTE

Stanica 26, Skopje, 24-04-2019

BASSEKOU KOUYATÉ & NGONI BA (MALI)

BASSEKOU KOUYATÉ & NGONI BA (MALI)

Youth Cultural Centre, Skopje, 04-06-2019

André Rieu

André Rieu

VIP Arena Boris Trajkovski, Skopje, 06-06-2019

Söndörgő (Hungary) / Dzambo Agusevi Orchestra (Macedonia)

Söndörgő (Hungary) / Dzambo Agusevi Orchestra (Macedonia)

Youth Cultural Centre, Skopje, 06-06-2019

Festivals

SEA STAR 2019

SEA STAR 2019

Stella Maris, Umag, Croatia, 24-05-2019 - 25-05-2019

UNUM FESTIVAL 2019

UNUM FESTIVAL 2019

UNUM FESTIVAL 2019, Shëngjin, 31-05-2019 - 03-06-2019

OFFEST 2019 – FESTIVAL SET

OFFEST 2019 – FESTIVAL SET

Macedonian Opera and Ballet, Skopje, Youth Cultural Centre, Skopje, 03-06-2019 - 08-06-2019

EXIT FESTIVAL 2019

EXIT FESTIVAL 2019

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia, 04-07-2019 - 07-07-2019

EXIT Festival

EXIT Festival

04-07-2019 - 07-07-2019

Theatre

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Theater of Comedy, Skopje, 01-04-2019 - 31-05-2019

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Theater for Children and Youth, Skopje, 01-04-2019 - 30-04-2019

ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Dramski Theatre, Skopje, 17-04-2019 - 31-05-2019

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ…

НУ Центар за култура Ацо Шопов, Штип, 25-04-2019

Classical Music

ШЕХЕРЕЗАДА – НИКОЛАЈ РИМСКИ КОРСАКОВ

ШЕХЕРЕЗАДА – НИКОЛАЈ РИМСКИ КОРСАКОВ

Macedonian Opera and Ballet, Skopje, 24-04-2019

ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

ВЕРДИЕВИОТ РЕКВИЕМ

Macedonian Philharmonic, Skopje, 25-04-2019

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО

Macedonian Opera and Ballet, Skopje, 12-05-2019

ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР

ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР

Macedonian Opera and Ballet, Skopje, 15-05-2019

Sport

No posts for category Sport

No upcoming sport events

Other

ИЛУЗИУМ – МУЗЕЈ НА ИЛУЗИИ

ИЛУЗИУМ – МУЗЕЈ НА ИЛУЗИИ

Музеј на илузии, Скопје , 01-04-2019 - 30-04-2019

WSET – Награда за вина – Ниво 1

WSET – Награда за вина – Ниво 1

М6 Едукативен Центар, Skopje, 09-05-2019

WSET – НАГРАДА ЗА ВИНА И ЈАКИ АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ – НИВО 2

WSET – НАГРАДА ЗА ВИНА И ЈАКИ АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ – НИВО 2

М6 Едукативен Центар, Skopje, 10-05-2019 - 12-05-2019