„ВАЛКИРИ“ – РИХАРД ВАГНЕР – СОФИСКА ОПЕРА И БАЛЕТ (18.05.2024 – 18:00)

Национална Oпера и Балет, Скопје

18:00

18 May

„ВАЛКИРИ“ – РИХАРД ВАГНЕР – СОФИСКА ОПЕРА И БАЛЕТ (18.05.2024 – 18:00)

Event details

Date (start) 18-05-2024
City Скопје
Time (start) 18:00

Event map

„ВАЛКИРИ“ – РИХАРД ВАГНЕР – СОФИСКА ОПЕРА И БАЛЕТ (18.05.2024 – 18:00)

Билетите предвидени за онлајн продажба се потрошени

 

Ве молиме контактирајте ја Билетарницата на МОБ на +389(02) 3118 – 451 и +389 78 426 536 за прашање во однос на Вашата резервација на билети или обратете се преку e-mail на: biletara@mob.com.mk

 

 

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    18-05-2024 Price: 800-1200ден.