КОНЦЕРТ „ТАНГО ПРИКАЗНА“ Битола

Офицерски Дом, Битола

20:00

12 Jun

КОНЦЕРТ „ТАНГО ПРИКАЗНА“ Битола

Event details

Date (start) 12-06-2024
City Битола
Time (start) 20:00

Event map

КОНЦЕРТ „ТАНГО ПРИКАЗНА“ Битола

Почитувани љубители на извонредната уметност – музика и танц

Имаме чест да Ве поканиме на едно неповторливо музичко искуство! На 12 јуни 2024, во Среда (20:00 часот), ве очекуваме во Офицерски Дом-Битола  на едно концертно танго доживување. На ова магично музичко патување, ќе бидете запознаени со извонредниот музички состав “AGOGIC”, чии звуци истовремено ќе ве разнежнат и ги задоволат Вашите сетила.

Составот  “AGOGIC” повеќе од 14 години го обогатува музичкиот свет со своето уметничко изведување кое ќе го почувствувате во секоја нота. Додека го слушате нивниот настап Ве покануваме да  уживате во сценскиот настап на Владанка и Онур Мок од

“Centеr 213”

Бидете дел од ова незаборавно искуство на музичката емоција и страст!

Tickets