S.O.S. Festival

Ракометно игралиште Битола, Битола

20:00

15 Jun

S.O.S. Festival

Event details

Date (start) 15-06-2024
City Битола
Time (start) 20:00

Event map

S.O.S. Festival

С.О.С. фестивалот на домашната сцена ги носи Забрањено пушење (БиХ), кои годинава одбележуваат јубилејни 40 години од првиот студиски материјал „DAS IST WAS WALTER“, најдоброто од Игор Џамбазов придружуван од Гуру Харе со неговиот бенд и  Rootboy Selector.

С.О.С. фестивалот е закажан на 15 јуни, со почеток во 20:00 часот, на Ракометно игралиште во Битола.

Влезниците за С.О.С фестивалот во Битола се пуштени во продажба онлајн преку мрежата на mktickets.mk. и продажните салони на mktickets.mk во повеќе категории.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    15-06-2024 Price: 700-800ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20