КОНЦЕРТ „ТАНГО ПРИКАЗНА“

КИЦ – Салон 19’19, Скопје

20:30

14 May

КОНЦЕРТ „ТАНГО ПРИКАЗНА“

Event details

Date (start) 14-05-2024
City Скопје
Time (start) 20:30

Event map

КОНЦЕРТ „ТАНГО ПРИКАЗНА“

Почитувани љубители на извонредната уметност – музика и танц

Имаме чест да Ве поканиме на едно неповторливо музичко искуство! На 14 мај 2024, во Вторник (20:30 часот), ве очекуваме во Салон 19:19 на едно концертно танго доживување. На ова магично музичко патување, ќе бидете запознаени со извонредниот музички состав “AGOGIC”, чии звуци истовремено ќе ве разнежнат и ги задоволат Вашите сетила.

Составот  “AGOGIC” повеќе од 14 години го обогатува музичкиот свет со своето уметничко изведување кое ќе го почувствувате во секоја нота. Додека го слушате нивниот настап Ве покануваме да  уживате во сценскиот настап на Владанка и Онур Мок од

“Centеr 213”

Бидете дел од ова незаборавно искуство на музичката емоција и страст!

Tickets