КОНЦЕРТ „ТАНГО ПРИКАЗНА“

КИЦ – Салон 19’19, Скопје

20:30

14 May

КОНЦЕРТ „ТАНГО ПРИКАЗНА“

Event details

Date (start) 14-05-2024
City Скопје
Time (start) 20:30

Event map

КОНЦЕРТ „ТАНГО ПРИКАЗНА“

Почитувани љубители на извонредната музика и уметноста,

Имаме честа да Ве поканиме на едно неповторливо музичко искуство! На 14 мај 2024, во Вторник, ве очекуваме во салон 19.19 на едно концертно танго доживување. На ова магично музичко патување, ќе бидете запознаени со извонредниот музички состав “AGOGIC”, чии звуци истовремено ќе ве разнежнат и задоволат.

Составот на “AGOGIC” повеќе од 14 години го обогатува музичкиот свет со своето уметничко изведување кое ќе го почувствувате во секоја нота. Додека го слушате нивниот настап Ве покануваме да  уживате во сценскиот настап на Владанка и Онур Мок од Центар Два Еден Три.

Бидете дел од ова незаборавно искуство на музичката емоција и страст!

Tickets