Loading Events
Find Events

Следни Настани

Events List Navigation

ноември 2018

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ – РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ


01 Ное @ 19:00
200ден

View more

РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

Театар Комедија
02 Ное @ 08:00
Театар Комедија 300ден

View more

РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

НУ Драмски Театар – Скопје
02 Ное @ 20:00
НУ Драмски Театар – Скопје 150ден - 200ден

View more

„РУСКА ИГРА“

Македонска Филхармонија
15 Ное @ 20:00
Македонска Филхармонија 300ден - 400ден

View more

Idris Ackamoor & The Pyramids @ Cinedays 2018

Младински Културен Центар
15 Ное @ 23:00
Младински Културен Центар 300 ден

View more

Сеќавање на ЕКВ, Деца из Воде + Жика Тодоровиќ @Cinedays 2018

Младински Културен Центар
16 Ное @ 23:00
Младински Културен Центар 250 ден

View more

Златно Славејче 17.11.2018

Македонска Филхармонија
17 Ное @ 11:00
Македонска Филхармонија 250ден

View more

КЛЕОПАТРА – БАЛЕТ НА ВАСИЛИЈ МЕДВЕДЕВ

Македонска Опера и Балет
17 Ное @ 20:00
Македонска Опера и Балет 400ден - 600ден

View more

Shabazz Palaces @ Cinedays 2018

Младински Културен Центар
17 Ное @ 22:00
Младински Културен Центар 250 ден

View more

Златно Славејче 18.11.2018

Македонска Филхармонија
18 Ное @ 11:00
Македонска Филхармонија 300ден

View more

„Петар и волкот“ (оркестарска бајка за деца)

Македонска Опера и Балет
18 Ное @ 11:00
Македонска Опера и Балет 150ден

View more

„Петар и волкот“ (оркестарска бајка за деца)

Македонска Опера и Балет
18 Ное @ 13:00
Македонска Опера и Балет 150 ден

View more

Škrtice @ Cinedays 2018

Младински Културен Центар
18 Ное @ 23:00
Младински Културен Центар 250ден

View more

МАКЕДОНИЈА – ГИБРАЛТАР

Национална Арена „Филип II“
19 Ное @ 20:45
Национална Арена „Филип II“ 150 ден

View more

TELEKOM ELECTRONIC BEATS – TAMA SUMO

Epicentar
23 Ное @ 00:00
Epicentar 300 ден

View more

ГЛОБАЛЕН ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2018

Македонска Филхармонија
23 Ное @ 09:00
Македонска Филхармонија 1650ден

View more

103 генерации

Младински Културен Центар
24 Ное @ 20:00
Младински Културен Центар 350 ден

View more

Д-р НЕЛЕ Карајлиќ @Таксират 2.0

Младински Културен Центар
29 Ное @ 20:00
Младински Културен Центар 500ден

View more

Skopje Wine Salon 2018 – 30.11.2018 – 01.12.2018

Skopje Marriott Hotel
30 Ное @ 16:00
Skopje Marriott Hotel 490ден

View more

MIYATTA – АКУСТИЧЕН КАБАРЕ КОНЦЕРТ “ЈАБОЛКИ И КРУШИ ЗА УМЕТНИЧКИ ДУШИ”

Македонска Филхармонија
30 Ное @ 20:00
Македонска Филхармонија 400ден

View more
декември 2018

Украдена личност

Дом на АРМ
01 Дек @ 19:00
Дом на АРМ 500 ден

View more

Страјк @ Таксират 2.0

Младински Културен Центар
02 Дек @ 20:00
Младински Културен Центар 300ден

View more

Рамбо Амадеус – Вечер на гломазна поезија @ МКЦ Кино Фросина

МКЦ Кино Фросина
03 Дек @ 20:30
МКЦ Кино Фросина 500 ден

View more

AT THE GATES

Младински Културен Центар
04 Дек @ 20:00
Младински Културен Центар 700 ден

View more

Рамбо Амадеус – Вечер на гломазна поезија @ МКЦ Кино Фросина – Второ шоу

МКЦ Кино Фросина
04 Дек @ 20:30
МКЦ Кино Фросина 500ден

View more

KIBORG @ TAKSIRAT 2.0

Младински Културен Центар
06 Дек @ 20:00
Младински Културен Центар 200ден

View more

ТАКСИРАТ 2.0

VIP Арена Борис Трајковски
08 Дек @ 19:00
VIP Арена Борис Трајковски 500 ден

View more
февруари 2019

Bernays Propaganda свири: Xaxaxa My tear 21 век Васко Атанасоски

Младински Културен Центар
22 Фев @ 21:00
Младински Културен Центар 300 ден

View more
јули 2019

EXIT Tribe 2019

Petrovaradin Fortress
04 Јул @ 00:00
Petrovaradin Fortress 3580ден

View more
+ Export Events