ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Драмски Театар Скопје, Скопје

20:00

01 - 30 Mar

ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Event details

Date (start) 01-03-2024
Date (end) 30-03-2024
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Драмскиот театар – Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Tickets

 • ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА

  Buy tickets

  20:00, 28-02-2024 Price: 400ден.

 • ПАДОТ НА МАСАДА

  Buy tickets

  20:00, 05-03-2024 Price: 400ден.

 • НЕМА СТРУЈА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИОТ СТОЛ – Гостување од Театар „Ј.Х. Џинот“ - Велес

  Buy tickets

  20:00, 06-03-2024 Price: 400ден.

 • Вилицата на Ибен Бајерс

  Buy tickets

  20:00, 07-03-2024 Price: 400ден.

 • КЕНДИ

  Buy tickets

  20:00, 08-03-2024 Price: 400ден.

 • БУРА И ПРОДОР

  Buy tickets

  20:00, 09-03-2024 Price: 400ден.

 • ЗА НАС ПОЧНУВА ЖИВОТ

  Buy tickets

  20:00, 11-03-2024 Price: 400ден.

 • ДИШИ

  Buy tickets

  20:00, 12-03-2024 Price: 400ден.

 • ЧУДЕСНА ТЕРАПИЈА

  Buy tickets

  20:00, 13-03-2024 Price: 400ден.

 • СТРАНЦИ

  Buy tickets

  20:00, 14-03-2024 Price: 400ден.

 • КАФЕЗ КАЈ КОКОНИ

  Buy tickets

  20:00, 15-03-2024 Price: 400ден.

 • ПИКНИК НА ФРОНТОТ

  Buy tickets

  20:00, 16-03-2024 Price: 400ден.

 • КАРМЕН

  Buy tickets

  20:00, 19-03-2024 Price: 400ден.

 • ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА

  Buy tickets

  20:00, 20-03-2024 Price: 400ден.

 • ВЕРНИСАЖ

  Buy tickets

  20:00, 21-03-2024 Price: 400ден.

 • ФИРМА

  Buy tickets

  20:00, 23-03-2024 Price: 400ден.

 • ЗА НАС ПОЧНУВА ЖИВО

  Buy tickets

  20:00, 25-03-2024 Price: 400ден.

 • ЧУДЕСНА ТЕРАПИЈА

  Buy tickets

  20:00, 26-03-2024 Price: 400ден.

 • МОЈОТ МАЖ

  Buy tickets

  20:00, 27-03-2024 Price: 400ден.

 • ФИРМА

  Buy tickets

  20:00, 28-03-2024 Price: 400ден.

 • ДИШИ

  Buy tickets

  20:00, 29-03-2024 Price: 400ден.

 • КАФЕЗ КАЈ КОКОНИ

  Buy tickets

  20:00, 30-03-2024 Price: 400ден.