ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Dramski Theatre, Skopje

20:00

03 - 30 Nov

ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Event details

Date (start) 03-11-2022
Date (end) 30-11-2022
Location Dramski Theatre
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

ДРАМСКИ ТЕАТАР – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Драмскиот театар – Скопје е една од најстарите театарски институции во Македонија. Располага со капацитет на големата сцена од 333 седишта и две ложи.

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Tickets

 • Мојот Маж

  Buy tickets

  20:00, 03-11-2022 Price: 300ден.

 • MY NAME IS GORAN STEFANOVSKI - ПРЕМИЕРА

  Buy tickets

  20:00, 04-11-2022 Price: 300ден.

 • MY NAME IS GORAN STEFANOVSKI - ПРЕМИЕРА

  Buy tickets

  20:00, 05-11-2022 Price: 300ден.

 • MY NAME IS GORAN STEFANOVSKI

  Buy tickets

  20:00, 10-11-2022 Price: 300ден.

 • ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА

  Buy tickets

  20:00, 11-11-2022 Price: 300ден.

 • ПТИЦА СО ГЛАВАТА МЕЃУ НОЗЕ

  Buy tickets

  20:00, 12-11-2022 Price: 300ден.

 • ЧУДЕСНА ТЕРАПИЈА

  Buy tickets

  20:00, 17-11-2022 Price: 300ден.

 • СТРАНЦИ

  Buy tickets

  20:00, 14-04-2022 Price: 300ден.

 • MY NAME IS GORAN STEFANOVSKI

  Buy tickets

  20:00, 15-04-2022 Price: 300ден.

 • ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА

  Buy tickets

  20:00, 16-04-2022 Price: 300ден.

 • КАРМЕН

  Buy tickets

  20:00, 19-04-2022 Price: 300ден.

 • MY NAME IS GORAN STEFANOVSKI

  Buy tickets

  20:00, 20-04-2022 Price: 300ден.

 • ДИШИ

  Buy tickets

  20:00, 21-04-2022 Price: 300ден.

 • MY NAME IS GORAN STEFANOVSKI

  Buy tickets

  20:00, 26-04-2022 Price: 300ден.

 • ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА

  Buy tickets

  20:00, 27-04-2022 Price: 300ден.

 • МОЈОТ МАЖ

  Buy tickets

  20:00, 28-04-2022 Price: 300ден.

 • СТРАНЦИ

  Buy tickets

  20:00, 29-04-2022 Price: 300ден.