DoubleTree by Hilton Skopje

DoubleTree by Hilton Skopje

Детали

Address

Bulevar ASNOM 17, Скопје 1000

City Скопје

DoubleTree by Hilton Skopje

Сместен на брегот на реката Вардар, Hotel Double Tree by Hilton нуди стилски и модерен престој на само 10 минути од центарот на градот Скопје и на 20 км од скопскиот аеродром. Владините институции, деловните и културните центри се наоѓаат на неколку км од хотелот, како и локални атракции како што се Камен мост и плоштад Македонија, тврдината Кале и Старата чаршија.

All events at DoubleTree by Hilton Skopje

Grand Vin

Grand Vin

04-10-2019