Grand Vin

DoubleTree by Hilton Skopje, Скопје

17:00

04 Oct

Grand Vin

Детали за настанот

Датум (старт) 04-10-2019
Локација DoubleTree by Hilton Skopje
Град Скопје
Почеток 17:00

Мапа на настанот

Grand Vin

“Grand Vin“ – Гала салон на премиум македонски вина од
последните берби следена со адекватна закуска, во организација
на МАСОМ – Македонска Асоцијација на Сомелиери

Билети