The Taste of Awards 2023

DoubleTree by Hilton Skopje, Скопје

18:00

05 Oct

The Taste of Awards 2023

Event details

Date (start) 05-10-2023
City Скопје
Time (start) 18:00

Event map

The Taste of Awards 2023

Петтото издание на GrandVin 2023 или “Големо Вино” е фокусирано на интернационално наградените македонски вина во 2022/23 година.
Настанот е насловен како “Вкусот на Наградите 2023” – The Taste of Awards 2023, и ќе се одржи традиционално во хотелот Хилтон – 55Бар на 05 Октомври 2023, со почеток 18:00 часот.
Посетителите ќе имаат можност да ги вкусат најдобрите домашни вина кои освоија престижни награди на светски познатите меѓународни натпревари како што се: DWWA, CMB, IWC, IWSC, Mundus vini, BIWC … “

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20