BALKAN ECONOMIC FORUM 2022

DoubleTree by Hilton Skopje, Скопје

09:00

18 Nov

BALKAN ECONOMIC FORUM 2022

Event details

Date (start) 18-11-2022
City Скопје
Time (start) 09:00

Event map

BALKAN ECONOMIC FORUM 2022

Имајќи цел да создаде одржливо влијание врз промоцијата на економскиот раст, регионалната соработка, мирот и безбедноста во регионот на Балканот, BALKAN ECONOMIC FORUM 2022 е конференција што се одржува на 18 ноември во DoubleTree by Hilton, Скопје

Tickets