Manu Chao – Acustic

Младински Културен Центар, Скопје

20:30

26 Sep

Manu Chao – Acustic

Event details

Date (start) 26-09-2022
City Скопје
Time (start) 20:30

Event map

Manu Chao – Acustic

MANU CHAO Acoustic на 26 септември во МКЦ!
❤ Привилегија за публиката на Таксират е што во својата мапа на внимателно избрани места за свирење Ману Чао упорно инсистира да го има и Скопје!
Се гледаме на концерт другари!

 

Tickets

Tickets shops

0ddv