Manu Chao – Acustic

Youth Cultural Centre, Skopje

20:30

26 Sep

Manu Chao – Acustic

Event details

Date (start) 26-09-2022
City Skopje
Time (start) 20:30

Event map

Manu Chao – Acustic

Сега во акустична постава, заедно со гитаристот Лусијано Едуардо Фалико и перкусионистот Филип Тебул (Mano Negra, Radio Bemba), култниот уметник на бунтовната музика Ману Чао патува со најинтимните концерти во својата кариера, без ѕвездени статуси, без толпа од илјадници и по правило во мали концертни простори кои пак веднаш се распродаваат.
Привилегија за публиката на Таксират е што во својата мапа на внимателно избрани места за свирење Ману Чао упорно инсистира на Скопје!

Првите 200 билети се со цена 700 денари

Побрзај и заштеди за пиво

Tickets

Tickets shops

0ddv