МАКЕДОНИЈА – ЛЕТОНИЈA

Национална Арена Тодор Проески, Скопје

20:45

21 Mar

МАКЕДОНИЈА – ЛЕТОНИЈA

Детали за настанот

Датум (старт) 21-03-2019
Град Скопје
Почеток 20:45

Мапа на настанот

МАКЕДОНИЈА – ЛЕТОНИЈA

ВИП КАРТИ

Неповторливо ВИП искуство за вас, вашите деловни партнери или пријатели:

–          Посебен ВИП влез

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот 1 час пред почеток на натпреварот

–          Седишта во централниот дел на новата северна трибина

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот за време на полувремето од настанот

Билети

Продажни места

allm