МАКЕДОНИЈА – ЛЕТОНИЈА

National Arena Todor Proeski, Skopje

20:45

21 Mar

МАКЕДОНИЈА – ЛЕТОНИЈА

Event details

Date (start) 21-03-2019
City Skopje
Time (start) 20:45

Event map

МАКЕДОНИЈА – ЛЕТОНИЈА

ВИП КАРТИ

Неповторливо ВИП искуство за вас, вашите деловни партнери или пријатели:

–          Посебен ВИП влез

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот 1 час пред почеток на натпреварот

–          Седишта во централниот дел на новата северна трибина

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот за време на полувремето од настанот

Tickets

 • Стандарден билет

  Buy tickets

  21-03-2019 Price: 150-200ден.

 • ВИП билет

  Buy tickets

  21-03-2019 Price: 1200ден.

 • Билет за лица со инвалидитет

  Buy tickets

  21-03-2019 Price: 50ден.

Tickets shops

allm