LD Pistolero – соло концерт – ТАКСИРАТ 21 – SOLD OUT

Младински Културен Центар, Скопје

20:30

01 Dec

LD Pistolero – соло концерт – ТАКСИРАТ 21 – SOLD OUT

Детали за настанот

Датум (старт) 01-12-2019
Град Скопје
Почеток 20:30

Мапа на настанот

TAKSIRAT FESTIVAL PRESENTS

Прв самостоен концерт на LD Pistolero.

По 6 години од првиот соло албум и само неколку месеци од новиот, LD Pistolero го гази пристојниот пекол на секојдневието и нè носи „Далеку“.

1-ви декември, МКЦ, Скопје!

Билети

Продажни места

pistolero