LD Pistolero – соло концерт – ТАКСИРАТ 21 – SOLD OUT

Youth Cultural Centre, Skopje

20:30

01 Dec

LD Pistolero – соло концерт – ТАКСИРАТ 21 – SOLD OUT

Event details

Date (start) 01-12-2019
City Skopje
Time (start) 20:30

Event map

TAKSIRAT FESTIVAL PRESENTS

Прв самостоен концерт на LD Pistolero.

По 6 години од првиот соло албум и само неколку месеци од новиот, LD Pistolero го гази пристојниот пекол на секојдневието и нè носи „Далеку“.

1-ви декември, МКЦ, Скопје!

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 01-12-2019 Price: 300ден.

Tickets shops

pistolero