Концерт под маски

Национална Oпера и Балет, Скопје

19:00

10 Apr

Концерт под маски

Детали за настанот

Датум (старт) 10-04-2019
Град Скопје
Почеток 19:00

Мапа на настанот

Концерт под маски

ЏУНГЛАТА НА ООМУ ” БОРО ЏОНИ” – СТРУМИЦА
          Концерт под маски

Билети

  • Стандарден билет

    Купи билети

    Партер/Галерија, 10-04-2019 Цена: 150ден.

Продажни места

all