Концерт под маски

National Opera and Ballet, Skopje

19:00

10 Apr

Концерт под маски

Event details

Date (start) 10-04-2019
City Skopje
Time (start) 19:00

Event map

Концерт под маски

ЏУНГЛАТА НА ООМУ ” БОРО ЏОНИ” – СТРУМИЦА
          Концерт под маски

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер/Галерија, 10-04-2019 Price: 150ден.

Tickets shops

all