EXIT 2020

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија

19:00

13 - 16 Aug

EXIT 2020

Event details

Date (start) 13-08-2020
Date (end) 16-08-2020
City Нови Сад, Србија
Time (start) 19:00

Event map

EXIT 2020

Еxit Festival 4+1 фестивалски билет

Одберете 4 билети и петтиот го добивате гратис. Петте билети ги добивате како ПДФ ваучери на вашата e-mail адреса.

Фестивалот EXIT oваа година ќе се одржи од 13ти до 16ти август на Петроварадинската тврдина, како што најавувуваат организаторите овогодинешното издание во август ќе се одржи со најмалку 20 бини и зони ширум целата тврдина, меѓу кои се и главната бина,  к mts Dance Arena, Latino Stage, Beats bina, X-Bass Pit, Urban Bug, секогаш преполната Guarana AsFM и Gaia Experiment Trance Stage и др.

Како што претходно беше најавено, фестивалот ќе се реализира во соработка со здравствениот тим на Владата на Србија и во согласност со официјалните мерки за заштита, така што сите посетители, изведувачи, како и членовите на тимот кои учествуваат во организацијата ќе бидат максимално заштитени.
Моментално во продажба се влезниците за EXIT фестивал по цена од 3700 денари, а сите фестивалски фанови кои ја набавиле својата влезница во периодоот пред суспензија на продажбата, ќе имаат прилика да се одлучат дали сакаат да ја искористат својата влезница за августовското издание на фестивалот, замена за влезница за фестивалот кој ќе се одржува наредната година или пак рефундација на својата влезница во согласност со условите пропишани од Владата на Србија за сите настани одложени поради пандемијата,

Важни информации за Еxit Festival влезниците

• Влезниците за Exit Festival се валидни само за државјани на Република Македонија.
• Влезницата ( PDF ваучер ), задолжително треба да биде испечатена во А4 формат при замена за фестивалска нараквица.
• Влезниците кои не се испечатени ќе се сметаат за неважечки !
• При замена на влезницата ( PDF ваучер ), задолжително е потребно да се приложи документ за лична идентификација.
• Замената на влезницата ( PDF ваучер ), за фестивалска нараквици, ќе биде извршена на заменските места на EXIT Festival.
• Фестивалската нараквица овозможува влез на Exit Festival еднаш дневно во текот на фестивалот.
• Оштетената фестивалска нараквица ќе се смета за невалидна !
• Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.
• Локалната туристичка такса ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.
• Сите информации во врска со замената на билетите, ќе бидат објавени 7 дена пред почетокот на фестивалот преку www.exitfest.org

Вашиот камп билет ( PDF Ваучер ), ќе биде заменет за камп нараквица.
Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.
Локалната такса за престој во кампот ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.

www.exitfest.org

Tickets

  • EXIT 2020

    Buy tickets

    REGULAR БИЛЕТ, 13-08-2020 Price: 3700ден.

  • EXIT 2020

    Buy tickets

    VIP GOLD, 13-08-2020 Price: 16300ден.