EXIT 2020

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia

19:00

09 - 12 Jul

EXIT 2020

Event details

Date (start) 09-07-2020
Date (end) 12-07-2020
City Novi Sad, Serbia
Time (start) 19:00

Event map

EXIT 2020

СО EXIT 2.0 И ДВАПАТИ НА МОРЕ!
Потрагата за идеалниот подарок заврши, бидејќи само за празниците со секоја купена #EXIT20 влезница, Sea Star Festival и Sea Dance Festival се ТВОЈ НОВОГОДИШЕН ПОДАРОК!🎁🎉

Акцијата важи за сите постоечки купувачи на влезници за следниот EXIT, како и за сите кои ќе ги купат до крај на новогодишната акција, а кои потоа ќе се регистрираат во периодот од 1-ви до 29-ти февруари! 🎅👑💐

Важни информации за Еxit Festival влезниците

• Влезниците за Exit Festival се валидни само за државјани на Република Македонија.
• Влезницата ( PDF ваучер ), задолжително треба да биде испечатена во А4 формат при замена за фестивалска нараквица.
• Влезниците кои не се испечатени ќе се сметаат за неважечки !
• При замена на влезницата ( PDF ваучер ), задолжително е потребно да се приложи документ за лична идентификација.
• Замената на влезницата ( PDF ваучер ), за фестивалска нараквици, ќе биде извршена на заменските места на EXIT Festival.
• Фестивалската нараквица овозможува влез на Exit Festival еднаш дневно во текот на фестивалот.
• Оштетената фестивалска нараквица ќе се смета за невалидна !
• Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.
• Локалната туристичка такса ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.
• Сите информации во врска со замената на билетите, ќе бидат објавени 7 дена пред почетокот на фестивалот преку www.exitfest.org

Вашиот камп билет ( PDF Ваучер ), ќе биде заменет за камп нараквица.
Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.
Локалната такса за престој во кампот ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.

www.exitfest.org

Tickets

 • EXIT 2020

  Buy tickets

  ПРОМО БИЛЕТ, 09-07-2020 Price: 3700ден.

 • EXIT 2020

  Buy tickets

  VIP GOLD, 09-07-2020 Price: 16300ден.

 • EXIT 2020

  Buy tickets

  КАМП БИЛЕТ, Price: 1600ден.