EXIT 2021

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија

19:00

08 - 11 Jul

EXIT 2021

Event details

Date (start) 08-07-2021
Date (end) 11-07-2021
City Нови Сад, Србија
Time (start) 19:00

Event map

EXIT 2021

Одбележувањето на две децении од постоењето на двојниот европски фестивалски шампион од разбирливи причини е поместено за идното лето. А според првите објавени имиња, наредното фестивалско издание може да биде и најдобро до сега! На веќе објавените изведувачи наскоро ќе им се придружат и многу други, со уште повеќе изненадувања, бидејќи EXIT ќе се одржи од 8 до 11 јули 2021 година во целосна сила, на 40 фестивалски бини и зони!

Сите Егзит фанови кои ќе ја сочуваат својата Егзит 2020 влезница за фестивалското издание во 2021 година, ќе добијат влезници за двата сјајни фестивали на јадранскиот брег – Sea Star Festival во Хрватска и Sea Dance фестивал во Црна Гора во 2021 година како и 20% попуст на EXIT merch, што претставува повеќе од 50% заштеда во однос на финалната цена на влезниците! Истотака, со задржување на влезниците сите фанови автоматски ќе добијат шанса за освојување доживотна влезница за EXIT, пассови за пристап на бината на mts Dance Arena, upgrade на регуларната влезница во ВИП влезница и EXIT модни пакети и маици!

Актуелната цена на картата за Егзит 2021 година ќе трае до сабота, 8ми август до крајот на денот, или порано, доколку се распродадат картите по оваа цена кои се во ограничен број.

Сите кои не сакаат да ја сочуваат влезницата за 2021 година и да остварат бројни бенефиции, ќе можат да направат рефундација во периодот од 10ти август. Детални информации за рефундациите ќе бидат објавени на 10ти август на официјалните станици на EXIT фестивал.

Tickets

 • Фестивалски билет

  Buy tickets

  08-07-2021 Price: 3700ден.

 • Златен ВИП билет

  Buy tickets

  08-07-2021 Price: 16300ден.

 • Камп Билет

  Buy tickets

  08-07-2021 Price: 1630ден.