EXIT 2021

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia

19:00

08 - 11 Jul

EXIT 2021

Event details

Date (start) 08-07-2021
Date (end) 11-07-2021
City Novi Sad, Serbia
Time (start) 19:00

Event map

EXIT 2021

Одбележувањето на 20-годишнината од Exit фестивал ќе се одржи од 8 до 11 јули 2021 година на Петроварадинската тврдина. Своите настапи веќе ги потврдија David Guetta, DJ Snake, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Sabaton, Solomun, Tyga, Artbat, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul Van Dyk, Sheck Wes, Topic, 999999999 LIVE, Amira Medunjanin, Buč Kesidi, Dax j b2b Kobosil, Denis Sulta, Francois X, Imaginarium live, Juliana Huxtable, Laibach, Marko Nastić, Onyvaa, Pion live, VTTS b2b SPFDJ, After Affair b2b Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Deep Steady, DH Aquapipe, DJ Cheda, DJ Dapeace, DJ Mozza, Dram, E-Play, Goblini, Ida Prester + Lollobrigida, Ilija Djokovic, Lag b2b Insolate, Layzie, Massimo, Monosaccharide, Nemesis, Reblok, Runy, Space Motion, Šajzerbiterlemon i Thundermother.

Драги пријатели,

Сите кои купиле карта за камп влезница за овогодинешното издание на EXIT фестивал имаат можност бесплатно да добијат хотелско сместување.
Поради здравствените мерки оваа година нема да има камп на омилената плажа Штранд, па сите кои имаат купено карта имаат можност да добијат бесплатно хотелско сместување како замена за купените билети.
Сите хотелски соби се двокреветни и поблиску до фестивалот
Повеќе информации можете на добиете на следниот маил info@exittrip.org
Ве замолуваме да се пријавите најдоцна до 28.06.2021, со точен датум на пристигнување и заминување, како и имиња сите пријатели кои доаѓаат со вас.
Исто така, на сите кои не им одговара хотелското сместување може слободно да бараат поврат на средствата

Tickets

 • Festival Ticket

  Buy tickets

  08-07-2021 Price: 4300ден.

 • Daily Ticket - Thursday

  Buy tickets

  08-07-2021 Price: 2100ден.

 • Daily Ticket - Friday

  Buy tickets

  09-07-2021 Price: 2100ден.

 • Daily Ticket - Saturday

  Buy tickets

  10-07-2021 Price: 2100ден.

 • Daily Ticket - Sunday

  Buy tickets

  11-07-2021 Price: 2100ден.