Loading Events
Find Events

Следни Настани

Events List Navigation

April 2018

ТОБИ 20.04.2018

Театар за деца и младинци
20 Apr @ 19:00
Театар за деца и младинци 200ден

View more

ЏЕФ БАКЛИ- СИТЕ ТУКА ТЕ ПОСАКУВААТ

Кинотека на Македонија
20 Apr @ 20:00
Кинотека на Македонија 100ден

View more

Жена ми се вика Борис 20.04.2018

Театар Комедија
20 Apr @ 20:00
Театар Комедија 300ден

View more

1959 – ГОДИНАТА КОЈА ГО ПРОМЕНИЛА ЏЕЗОТ

Кинотека на Македонија
20 Apr @ 21:30
Кинотека на Македонија 100ден

View more

ДЕВОЈКАТА ОД ИПАНЕМА: БРАЗИЛ, БОСА НОВА И ПЛАЖАТА

Кинотека на Македонија
21 Apr @ 21:30
Кинотека на Македонија 100ден

View more

Како да се ограби банка 24.04.2018

НУ Драмски Театар – Скопје
24 Apr @ 20:00
НУ Драмски Театар – Скопје 200ден

View more

Сон на летната ноќ 24.04.2018

Театар Комедија
24 Apr @ 20:00
Театар Комедија 300ден

View more

Партија Реми 25.04.2018

НУ Драмски Театар – Скопје
25 Apr @ 20:00
НУ Драмски Театар – Скопје 200ден

View more

Стјуардеси 25.04.2018

Театар Комедија
25 Apr @ 20:00
Театар Комедија 300ден

View more

ГОДИШНИ ВРЕМИЊА – ПЈАЦОЛА VS. ВИВАЛДИ

Македонска Филхармонија
26 Apr @ 20:00
Македонска Филхармонија 400ден

View more

Првин ќе ме земеш, после ќе ме… 26.04.2018

Театар Комедија
26 Apr @ 20:00
Театар Комедија 300ден

View more

2012 Последните Македонци 27.04.2018

НУ Драмски Театар – Скопје
27 Apr @ 20:00
НУ Драмски Театар – Скопје 200ден

View more

Дони Дарк 27.04.2018

Театар Комедија
27 Apr @ 20:00
Театар Комедија 300ден

View more

Мечка 28.04.2018

Театар Комедија
28 Apr @ 20:00
Театар Комедија 300ден

View more

Не сега драга 30.04.2018

Театар Комедија
30 Apr @ 20:00
Театар Комедија 300ден

View more
May 2018

AKUA NARU @ МКЦ

Младински Културен Центар
06 May @ 21:00
Младински Културен Центар 500ден

View more

„БОЕМИ“ – ЏАКОМО ПУЧИНИ (ПРЕМИЕРА) – СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА 46. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Македонска Опера и Балет
09 May @ 20:00
Македонска Опера и Балет 600ден

View more

Guns N’ Roses Real Tribute @ Станица 26

Станица 26
10 May @ 21:00
Станица 26 400ден

View more

ДУКЕ БОЈАЏИЕВ – Сон. Верба. Љубов (11.05.2018)

Македонска Филхармонија
11 May @ 19:30
Македонска Филхармонија 900ден

View more

ДУКЕ БОЈАЏИЕВ – Сон. Верба. Љубов (12.05.2018)

Македонска Филхармонија
12 May @ 19:30
Македонска Филхармонија 900ден

View more

„ТОСКА“ – ЏАКОМО ПУЧИНИ (12.05.2018)

Македонска Опера и Балет
12 May @ 20:00
Македонска Опера и Балет 500ден

View more

„БАЛЕТСКИ БИСЕРИ“ – ГАЛА БАЛЕТСКИ КОНЦЕРТ (15.05.2018)

Македонска Опера и Балет
15 May @ 20:00
Македонска Опера и Балет 500ден

View more

„ТУРАНДОТ“ – ЏАКОМО ПУЧИНИ (19.05.2018)

Македонска Опера и Балет
19 May @ 20:00
Македонска Опера и Балет 500ден

View more

„ЗМЕЈОТ ОД БОСНА“ – АСИМ ХОРОЗИЌ (22.05.2018)

Македонска Опера и Балет
22 May @ 20:00
Македонска Опера и Балет 500ден

View more

“PUCCINI & ROSSINI“ – ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ (23.05.2018)

Македонска Опера и Балет
23 May @ 20:00
Македонска Опера и Балет 500ден

View more

Sea Star Festival 2018

Umag
24 May @ 00:00
Umag 2420ден

View more

ENTER FEST

VIP Арена Борис Трајковски
29 May @ 00:00
VIP Арена Борис Трајковски 990 ден

View more

Gogol Bordello @ MKC

Младински Културен Центар
29 May @ 19:30
Младински Културен Центар 500ден

View more

PETER BENCE

Македонска Филхармонија
31 May @ 20:00
Македонска Филхармонија 900ден

View more

“АИДА“ – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ (31.05.2018)

Македонска Опера и Балет
31 May @ 20:00
Македонска Опера и Балет 500ден

View more
+ Export Events