Нокаут и Брејк на Хераклеа во Битола

Heraklea Lynkestis – Bitola,

20:00

05 Jul

Нокаут и Брејк на Хераклеа во Битола

Event details

Date (start) 05-07-2024
City
Time (start) 20:00

Event map

Нокаут и Брејк на Хераклеа во Битола

Во продажба влезниците за концертот на Нокаут и Брејк на Хераклеа во Битола.

Ова лето ќе биде посебно за Нокаут, затоа што ѝ се враќаат на една од најмагичните сцени во Македонија – битолската Хераклеа, со нивниот специјален гостин, а на некој начин и домаќин Дарко Гелев – Брејк.

Концертот е закажан за 5 јули,а влезниците се во продажба во мрежата на МК Тикетс. Концертот ќе биде снимен за уште едно аудио и видео издание во организација на Сцена Продукција.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20