U2 tribute band – One Bad Lemon

Stanica 26, Skopje

21:00

18 May

U2 tribute band – One Bad Lemon

Event details

Date (start) 18-05-2024
Location Stanica 26
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

U2 tribute band – One Bad Lemon

U2 tribute band – One Bad Lemon

Целосно визуелно и аудио уживање за сите љубители на музиката на групата U2 .
Групата One Bad Lemon формирана во Белград како на многубројни концерти така и во Скопје ке ја донесе енергијата на U2.
Вистинско уживање за сладокусците на рокот и бендот U2 ве очекува во ноќниот клуб Станица 26 на 18 мај овој перформанс од 120 минути ке го искусите во еден миг .

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20