Спортска сала „Градски парк“

Спортска сала „Градски парк“

Детали

Адреса

Градски парк

Град Скопје

Спортска сала „Градски парк“

Спортската сала Градски Парк е затворен спортски објект кој се наоѓа во СкопјеМакедонија. Салата има капацитет од 2,000 седишта.

Во салата се одржуваат кошаркарски и одбојкарски натпревари

Сите настани во Спортска сала „Градски парк“