ТРАВИЈАТА

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

28 May

ТРАВИЈАТА

Детали за настанот

Датум (старт) 28-05-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот