ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Театар за деца и младинци, Скопје

01 Jan

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Детали за настанот

Датум (старт) 01-01-2020
Датум (крај) 01-02-2020
Град Скопје
Почеток

Мапа на настанот

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Замена на купените online ваучери се врши на билетарата во Театар за деца и младинци од вторник до недела.

Билети

 • Цветната улица

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 09-01-2020 Цена: 200ден.

 • Грдото Пајче

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 10-01-2020 Цена: 200ден.

 • Мачорот во чизми

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 11-01-2020 Цена: 200ден.

 • Том Соер

  Купи билети

  Почеток: 12:30 часот, 12-01-2020 Цена: 200ден.

 • Едвард Раце Ножици

  Купи билети

  Почеток: 20:00 часот, 15-01-2020 Цена: 200ден.

 • Јованче и Марика

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 16-01-2020 Цена: 200ден.

 • Малата Сирена

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 17-01-2020 Цена: 200ден.

 • Снежната Кралица

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 18-01-2020 Цена: 200ден.

 • Касета

  Купи билети

  Почеток: 20:00 часот, 22-01-2020 Цена: 200ден.

 • Јованче и Марика

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 23-01-2020 Цена: 200ден.

 • Том Соер

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 24-01-2020 Цена: 200ден.

 • Црвенкапа

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 25-01-2020 Цена: 200ден.

 • Девојчето со кибритчињата

  Купи билети

  Почеток: 12:30, 26-01-2020 Цена: 200ден.

 • Еднаш свет изградив

  Купи билети

  Почеток: 20:00, 29-01-2020 Цена: 200ден.

 • Тоби

  Купи билети

  Почеток: 19:00 часот, 30-01-2020 Цена: 200ден.

 • Пепелашка

  Купи билети

  Почеток: 19:00, 31-01-2020 Цена: 200ден.