ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Theater for Children and Youth, Skopje

01 - 30 Mar

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Event details

Date (start) 01-03-2024
Date (end) 30-03-2024
City Skopje
Time (start)

Event map

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Замена на купените online ваучери се врши на билетарата во Театар за деца и младинци од вторник до недела.

Tickets

 • ПОДРУМ 14+

  Buy tickets

  20:00, 06-03-2024 Price: 200ден.

 • ТОМ СОЕР

  Buy tickets

  19:00, 07-03-2024 Price: 200ден.

 • РОЊА, ЌЕРКАТА НА ОГРАБУВАЧОТ

  Buy tickets

  19:00, 08-03-2024 Price: 200ден.

 • СУПЕРБАЈКАСТИЧНО

  Buy tickets

  19:00, 09-03-2024 Price: 200ден.

 • КАКО ЌЕ ГО ДЕЛИМЕ МАЧОРОТ 14+

  Buy tickets

  20:00, 13-03-2024 Price: 200ден.

 • МАЛАТА СИРЕНА

  Buy tickets

  19:00, 14-03-2024 Price: 200ден.

 • ЦРВЕНКАПА

  Buy tickets

  19:00, 15-03-2024 Price: 200ден.

 • ЦВЕТНАТА УЛИЦА

  Buy tickets

  19:00, 16-03-2024 Price: 200ден.

 • ПИПИ ДОЛГИОТ ЧОРАП

  Buy tickets

  19:00, 21-03-2024 Price: 200ден.

 • ТОМ СОЕР

  Buy tickets

  19:00, 22-03-2024 Price: 200ден.

 • ПЕПЕЛАШКА

  Buy tickets

  19:00, 23-03-2024 Price: 200ден.

 • ФРАНКЕНШТАЈН 14+

  Buy tickets

  20:00, 27-03-2024 Price: 200ден.

 • ВОЛШЕБНАТА ФЛЕЈТА

  Buy tickets

  19:00, 28-03-2024 Price: 200ден.

 • ЗРНОТО ГРАШОК И ПРИНЦЕЗАТА

  Buy tickets

  19:00, 29-03-2024 Price: 200ден.

 • ГИГА МЕГА БАЈКА

  Buy tickets

  19:00, 30-03-2024 Price: 200ден.