Тајната на кукларот

Национална Oпера и Балет, Скопје

19:30

11 Jun

Тајната на кукларот

Event details

Date (start) 11-06-2024
City Скопје
Time (start) 19:30

Event map

Тајната на кукларот

Балетско студио Балерина ви ја претставува детската балетска претстава ” Тајната на кукларот “

Приказна за куклар кој чува голема тајна за своите кукли , и деца кои се љубопитни за истата. Прикажано преку танц од членовите на студио Балерина, а раскажана од децата од студиото за актерска игра “Прва проба”. И за крај ќе испратиме порака до сите деца и родители со песна и настап од највеселите “Поточиња”.
Кореографија и режија: Кала Каревски
11.06. од 19:30ч во НОБ.

Цена на билет: 350 денари

Tickets