Sven Väth – TAKSIRAT 21

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

22:00

08 Dec

Sven Väth – TAKSIRAT 21

Детали за настанот

Датум (старт) 08-12-2019
Град Скопје
Почеток 22:00

Мапа на настанот

Sven Väth – TAKSIRAT 21

Таткото на рејверските афтерпартиња „Папа Свен“, за затворање на Taksirat Festival #21.

Магионичар кој повеќе од 35 години ја изведува својата илузија исклучиво на грамофони.

На 8-ми декември Sven Väth ќе ја изведе својата незаборавна возбудлива магија со долг целовечерен сет во СЦ Борис Трајковски.

Да го превртиме Скопје наопаку!

Билети

Продажни места

TAKSIRAT2019