Sven Väth – TAKSIRAT 21

S.C Boris Trajkovski, Skopje

22:00

08 Dec

Sven Väth – TAKSIRAT 21

Event details

Date (start) 08-12-2019
City Skopje
Time (start) 22:00

Event map

Sven Väth – TAKSIRAT 21

Таткото на рејверските афтерпартиња „Папа Свен“, за затворање на Taksirat Festival #21.

Магионичар кој повеќе од 35 години ја изведува својата илузија исклучиво на грамофони.

На 8-ми декември Sven Väth ќе ја изведе својата незаборавна возбудлива магија со долг целовечерен сет во СЦ Борис Трајковски.

Да го превртиме Скопје наопаку!

Tickets

  • Ticket

    Buy tickets

    Parter, 08-12-2019 Price: 500ден.

  • Ticket

    Buy tickets

    VIP, 08-12-2019 Price: 1000ден.

Tickets shops

TAKSIRAT2019