„ШЕХЕРЕЗАДА“ – Н. Р. КОРСАКОВ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

05 Mar

„ШЕХЕРЕЗАДА“ – Н. Р. КОРСАКОВ

Event details

Date (start) 05-03-2021
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

„ШЕХЕРЕЗАДА“ – Н. Р. КОРСАКОВ

Концертна изведба на прекрасното дело „Шехерезада“ од Николај Римски Корсаков

Оркестарот на Националната опера и балет

Диригент: Бисера Чадловска

Концерт мајстор: Верица Ламбевска

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    05-03-2021 Price: 300-400ден.