ПЕПЕЛАШКА

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

09 Apr

ПЕПЕЛАШКА

Event details

Date (start) 09-04-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ПЕПЕЛАШКА

Премиера на инклузивна танцова претстава ,,Пепелашка,, во целосна организација на ЕУРЕКА, од идеа до реализација.

Се случува прв пат во регионот. Главните ликови се лица со церебрална парализа во инвалидски колички, а останати улоги се членови на танцово студио ,,Еурека,,.Настанот ќе се отвори со 120 деца на сцена, членови на Еурека.Претставата ќе се одржи во МОБ на Голема сцена на 09.04.2019 со почеток во 20 00ч.

,,Кога сонот станува реалност,, или ,,Еурека,сон, реалност,, е мотото кое не води.

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    09-04-2019 Price: 200ден.

Tickets shops

allm