ПАЗИ ШТА ЖЕЛИШ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

17 Apr

ПАЗИ ШТА ЖЕЛИШ

Event details

Date (start) 17-04-2024
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ПАЗИ ШТА ЖЕЛИШ

Играат: Радован Вујовиќ, Александар Радојичиќ и Александра Томиќ

Претставата „Внимавај што посакуваш“ е создадена според мотивите на “The love list“ на Норм Фостер. Оригиналниот текст на претставата за прв пат беше изведен во 2003 во Кананок, Онтарио.

Што се случува кога двајца мажи, чии ликови ги толкуваат Александар Радојичиќ и Радован Вујовиќ, ќе паднат во замката да ја бараат совршената жена?

Со интелигентен хумор, одличен заплет и сериозна дилема – дали има идеален партнер, талентираното актерско трио заедно со Александра Томиќ секогаш ја воодушевува публиката каде и да се игра оваа одлична комедија.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    17-04-2024 Price: 1200-1800ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20