NOKAUT & IGOR DZAMBAZOV (UNPLUGGED) LIVE @ MARRIOTT HOTEL

Skopje Marriott Hotel, Скопје

21:00

26 Dec

NOKAUT & IGOR DZAMBAZOV (UNPLUGGED) LIVE @ MARRIOTT HOTEL

Детали за настанот

Датум (старт) 26-12-2018
Локација Skopje Marriott Hotel
Град Скопје
Почеток 21:00

Мапа на настанот

NOKAUT & IGOR DZAMBAZOV (UNPLUGGED) LIVE @ MARRIOTT HOTEL

НОКАУТ И ИГОР ЏАМБАЗОВ LIVE IN MARRIOTT UNPLUGGED

Велат “Музиката е звукот на нашите чувства”, а НОКАУТ најдобро го познаваат тој звук.
Затоа, не пропуштајте ја можноста да ги слушнете сите свои чувства во акустична верзија отпеани од НОКАУТ и Игор Џамбазов.

За магијата да биде уште поголема, овој ексклузивен концерт ќе биде снимен во живо и овековечен во специјален албум.

26 декември, Скопје Мериот Хотел, почеток 21:00 часот. Специјален гостин Гуру Харе.

Цена: 2000 денари

КАРТИТЕ СЕ СО СТРОГО ОГРАНИЧЕН БРОЈ.

Билети

Продажни места

allm