MTV The Greatest Hits 80’s & 90’s Volume2

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

13 Apr

MTV The Greatest Hits 80’s & 90’s  Volume2

Event details

Date (start) 13-04-2024
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

MTV The Greatest Hits 80’s & 90’s Volume2

По два извонредни концерти изминатата година во Скопје и Битола, вториот дел од проектот MTV The Greatest Hits 80’s & 90’s Volume 2 повторно во Скопје.

Со 100 учесници на сцена, 10 извонредни изведувачи, оркестар во полн состав, хор Мирче Ацев, и балетски играчи при Национална опера и балет, присутните ќе имаат можност да ги слушнат во живо вечните хитови од легендарните рок  бендови како Guns N’ Roses, Queen, Scorpions, Europe, како и на најдобрите хитови од Whitney Houston, Tony Braxton, Tina Turner, Coolio и многу други. Sweet Child O Mine, The Final Countdown, Send Me an Angel, Show Must Go On, како и извонредните Black Velvet, I Wanna Dance with Somebody, Simply the Best, Heal the World, се само дел од хитовите на репертоарот од вториот дел на проектот

MTV The Greatest Hits Volume 2.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    13-04-2024 Price: 1000-1500ден.