MTV 80’S & 90’S – THE GREATEST HITS

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

27 Nov

MTV 80’S & 90’S – THE GREATEST HITS

Event details

Date (start) 27-11-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

MTV 80’S & 90’S – THE GREATEST HITS

Најдобрите хитови од MTV 80’s & 90’s во Скопје – со преку 100 учесници на сцена!
Камерниот оркестар на Битола гостува во Скопје со спектакуларниот концерт MTV 80’s & 90’s The
Greatest Hits со кој ќе нè потсети на иконската музика која ја одбележа златната доба на MTV.
Прекрасните звуци од најголемите хитови од 80тите и 90тите ќе оживеат на сцената пренесувајќи
ја магијата на тие времиња.
Со преку 100 учесници, присутните ќе имаат можност да уживаат во најголемите хитови на
безвременските Тина Тарнер, Витни Хјустон, Мајкл Џексон, Шер, Аеросмит, Рики Мартин, Алана
Мајлс, Чака Кан, Мадона и многу други. Погответе се за еден незаборавен музички спектал и
патување низ времето кога музиката беше израз на револуција, култура и совршенство.

Изведувачи:
 Love Itoya
 Агни Авшар
 Наде Талевска
 Ана Петановска
 Јасна Димитровска
 Ирена Димовска (Памперс)
 Александра Трајческа
 Кики Плиш
 Поп рок хор – Битвокс
 Балетски играчи при Национална Опера и Балет

Бидете дел од музичката историја.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    27-11-2023 Price: 600-1000ден.