Македонија – Малта

Национална Арена Тодор Проески, Скопје

20:45

23 Mar

Македонија – Малта

Event details

Date (start) 23-03-2023
City Скопје
Time (start) 20:45

Event map

Македонија – Малта

Меч од квалификацискиот циклус за ЕУРО 2026 во Германија

Македонија – Малта, А Национални Репрезентативни Тимови,

23.03.2023 година, на националната арена Тодор Проески во Скопје, со почеток во 20.45 часот.

Цена на билетите: 200 и 300 денари

За овој натпревар нема да има on-line продажба, билети ќе може да се набават на следните продажни места:

Скопје:
• ЛитератураМК – City Mall
• ЛитератураМК – East Gate
• ЛитератураМК – Веро Центар
• Литература – ТЦ Буњаковец
• ЛитератураМК  – ул. Македонија
• Југотон ГТЦ 1
• ЈК Травел – ТЦ Бисер
• Макпетрол – Козле
• Макпетрол  – Илинденска
• Макпетрол – Влае
• Билетарата на Национална Арена Тодор Проески
Велес:
• Унисон
Прилеп:
• ТА Бран
Куманово:
• Тобако Агора
Тетово:
• Тобако Монако
• Гранд Тобако
Гостивар:
• Тобако Вона 5
Охрид:
• ТА Вис Пој
Битола:
• ЛитерараМК
• Tobacco Brothers
Струмица:
• ЛитератураМК
• ТА Сафари
Радовиш:
• ТА Халкидики

Tickets