Македонија – Израел

Национална Арена Тодор Проески, Скопје

20:45

19 Nov

Македонија – Израел

Детали за настанот

Датум (старт) 19-11-2019
Град Скопје
Почеток 20:45

Мапа на настанот

Македонија – Израел

ВИП КАРТИ

Неповторливо ВИП искуство за вас, вашите деловни партнери или пријатели:

–          Посебен ВИП влез

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот 1 час пред почеток на натпреварот

–          Седишта во централниот дел на новата северна трибина

–          Кетеринг услуга во ВИП ресторанот за време на полувремето од настанот

 

Акредитацијата за влез во ВИП ресторанот ќе ја добиете на самиот ВИП влез на стадионот, кој се наоѓа веднаш спроти влезот на Хотел Парк.

Билети

Продажни места

ffm