MGLA

Младински Културен Центар, Скопје

20:30

21 Sep

MGLA

Детали за настанот

Датум (старт) 21-09-2019
Град Скопје
Почеток 20:30

Мапа на настанот

MGLA

Врвот на копјето на Полската блек метал сцена доаѓа во Скопје во Септември.
Со кожни јакни, капуљачи и без лица, Мгла го носат со себе духот на најтемното подземје.
Нивниот последен албум Exercises in Futility е монументално ремек дело на безвременски блек метал.
Нема потреба од повеќе зборови, едноставно Мглата треба да се осети на своја кожа!
Martwa Aura I Dagorath се бендовите кои ќе го отвараат ова чудо.

Цена во претпродажба – 700 денари
На денот на настанот после 18:00 – 1000 денари

Have a hellish summer metal hordes \m/

Билети

Продажни места

all