Makedox 2023

Куршумли Ан, Музеј на Македонија – ( Плато пред Куршумли Ан ), ФАКУЛТЕТ ЗА ЛИКОВНИ УМЕТНОСТИ – СУЛИ АН, Младински Културен Центар, Скопје Скопје Скопје Скопје

21:00

17 - 24 Aug

Makedox 2023

Event map

Makedox 2023

Годинава, време е да дејствуваме и заедно да ја развиваме замислата за ново утре.

Слој по слој, ќе ги лупиме идеите старите, суви и ветви корки да ги оставиме зад нас, а на свежите бели нека блеснат нови движечки слики, и нови, и нови, и нови…

Tickets

 • FLIPBOOK / WE WILL NOT FADE AWAY

  Buy tickets

  МКЦ, 21-08-2023 Price: 50ден.

 • AT THE WATER'S EDGE / BODY/ AGAINST THE TIDE

  Buy tickets

  Куршумли Ан, 21-08-2023 Price: 200ден.

 • WAKING UP IN SILENCE / BALLS / DESERTERS

  Buy tickets

  Музеј на Македонија, 21-08-2023 Price: 100ден.

 • DREAMING MURAKAMI

  Buy tickets

  Сули Ан 20:30, 21-08-2023 Price: 100ден.

 • I WALK

  Buy tickets

  Сули Ан 22:30, 21-08-2023 Price: 100ден.

 • FLIPBOOK / ATONAL GLOW

  Buy tickets

  МКЦ, 22-08-2023 Price: 50ден.

 • ON THE ADAMANT/ INNOCENCE

  Buy tickets

  Куршумли Ан, 22-08-2023 Price: 200ден.

 • RETREAT / LANDSCHAFT

  Buy tickets

  Музеј на Македонија, 22-08-2023 Price: 100ден.

 • THE EMPTY SPHERE / !AITSA

  Buy tickets

  Сули Ан 20:30, 22-08-2023 Price: 100ден.

 • FAT FRONT

  Buy tickets

  Сули Ан 22:30, 22-08-2023 Price: 100ден.

 • HAULOUT / MAGIC MOUNTAIN/ SONGS OF EARTH

  Buy tickets

  Куршумли Ан, 23-08-2023 Price: 200ден.

 • SUDDENLY TV / KATANGA NATION / WATERS OF PASTAZA

  Buy tickets

  Музеј на Македонија, 23-08-2023 Price: 100ден.

 • MAY THE EARTH BECOME THE SKY / TWICE COLONIZED

  Buy tickets

  Сули Ан 20:30, 23-08-2023 Price: 100ден.

 • REVIR - EVERYTHING YOU HOLD DEAR

  Buy tickets

  Сули Ан 22:30, 23-08-2023 Price: 100ден.

 • AND ME, I'M DANCING TOO / VIKA!/

  Buy tickets

  Куршумли Ан, 24-08-2023 Price: 200ден.

 • MUSIC FOR BLACK PIGEONS

  Buy tickets

  Сули Ан, 24-08-2023 Price: 100ден.